Alimentele bogate în proteine și pierderea în greutate

Alimentele bogate în proteine și pierderea în greutate
Consumul de alimente bogate în proteine ​​are multe beneficii, inclusiv, creșterea masei musculare, pierderea în greutate și senzația de saturație după ce le-ai mâncat. Consumul acestora poate fi benefic, dar o dietă echilibrată, care include toți nutrienții necesari, este o parte esențială a unui stil de viață sănătos.

O dietă bogată în proteine ​​poate ajuta la pierderea în greutate, deoarece susține menținerea unui deficit caloric, ​​poate ajuta la dezvoltarea mai rapidă a musculaturii, atunci când este combinată cu exercițiile fizice. Creșterea masei musculare ajută la arderea mai multor calorii pe parcursul zilei, ceea ce poate ajuta și la scăderea în greutate.

Mai jos sunt unele dintre alimentele bogate în proteine, pe care o persoană le poate consuma pentru a susține piarderea în greutate.

- Fasole
- Porumb
- Somon
- Cartofi
- Brocoli
- Conopidă
- Ouă
- Carne de vită
- Piept de pui si curcan
- Ovăz
- Semințe de cânepă, semințe de dovleac, semințe de Chia
- Mazăre, naut
- Carne de porc
- Iaurt grecesc, brânză de vaci
- Avocado
- Proteină ​​din zer – supliment alimentar

Există multe surse potențiale de proteine ​​din care putem alege atunci când încercăm să pierdem în greutate. Multe surse de proteine ​​conțin și alți nutrienți esențiali, astfel, în urma includerii acestor alimente în dieta noastră, vom sesiza beneficii asupra stării noastre generale de sănătate.
 
What foods are high in protein? Sursa: Medical News Today Autor: Jenna Fletcher