Mască facială cu avocado

Mască facială cu avocado

Această mască facială cu avocado este naturală, simplă, folosește puterea naturii pentru a tonifia, condiționa și reîmprospăta pielea.

Natura este minunată. Fie, că folosești ingrediente naturale pe suprafața corpului sau în alimentație, natura oferă multe unelte pentru a avea un stil de viață sănătos. Cea mai bună parte? De obicei, lucrurile bune pentru organism, sunt bune și pentru față.
           
Masca facială cu avocado    

Această mică minunăție poate avea un aspect exterior asemănător cu un obiect din piele, dar interiorul verde este un element esențial în produsele de îngrijire a pielii. De ce? Ei bine, având conținutul ridicat de grăsimi, consistență bogată și aportul nutrițional, avocado este foarte hidratant.
Atunci când îl combini cu puterea emolientă a mierii și proprietățile nutritive ale gălbenușului de ou, această mască facială, ușor de preparat acasă, va ajuta la tonifierea, condiționarea și reîmprospătarea pielii. Este perfectă atât pentru o noapte de răsfăț, cât și pentru un ritual de înfrumusețare dimineața.

Ingrediente
1 avocado copt, decojit
1 gălbenuș de ou
2 linguri de miere
1 lingură de ulei de avocado
1 lingură de iaurt gras

Instrucțiuni

1. Omogenizează toate ingredientele măștii faciale într-un blender.
2. Pune un prosop umed pe față timp de 20-30 secunde pentru a-ți deschide porii, ca pielea să poată absorbi nutrienții măștii.       
3. Aplică un strat subțire din masca facială în mod egal pe toată fața. Așteaptă 10-15 minute.
4. Șterge ușor cu un prosop umed.
5. Bucură-te de pielea reîmprospătată!

Sursa: DIY Natural