Evadare wellness și fitness în regiunea Dealu Mare, România

Evadare wellness și fitness în regiunea Dealu Mare, România

Subcarpații de Curbură, în special regiunea Dealu Mare, sunt renumiți pentru colinele strălucitoare, peisajele frumoase și unele dintre cele mai bune terenuri viticole din Europa.
Cu toate acestea, infrastructura hotelieră din această regiune nu a ținut pasul cu frumusețea, dezvoltarea ca regiune viticolă și destinație turistică a zonei. La ora actuală, în regiune nu există infrastructură de cazare care să ofere un ambient de cinci stele, alături de facilități de sănătate și wellness, care să poată satisface un entuziast al fitness-ului și al mișcării în general, altul decât Sky Blue Hotel & Spa.Sky Blue Hotel & Spa nu este doar poziționat la mai puțin de o oră distanță de București, ci și la câteva minute de “Drumul vinului” care șerpuiește pe întreagul ținut al “Bordeaux-ului” României, așa cum mai este denumită regiunea Dealu Mare. Acest hotel unic dispune de facilități de fitness și wellness care sunt net superioare majorității hotelurilor de cinci stele, și multora dintre cele mai bune centre de fitness din București, la un preț rezonabil dacă programați șederea în avans sau profitați de ofertele special “croite” pentru clienți.

Hotelul pune la dispoziția oaspeților o sală de fitness de înaltă calitate, piscină de dimensiuni olimpice și teren de tenis; wellness & spa, inclusiv hamam, salină artificială, o serie de tratamente spa și un salon de înfrumusețare.

Facilitățile de fitness la Sky Blue Hotel & Spa au fost recent reconfigurate și extinse, iar în momentul de față, locația oferă o sală de fitness serioasă, concepută pentru a mulțumi pasionații de fitness sau călătorul care nu dorește să rateze un antrenament în timpul unei mini-vacanțe de weekend.
Zona de antrenament include o gamă completă de gantere și aparate de ultimă generație Technogym.Hotelul este dotat cu sală de cardio separata care va captiva privirea iubitorului de mișcare în timpul desfășurării exercițiului, prin vederea pe care o are către piscina olimpică. Sala este echipată cu aparatură de ultimă generație.Pentru antrenamentul funcțional, centrul de fitness include zone pentru: forță, TRX, spinning și aerobic.Pentru activitățile desfășurate în aer liber, centrul de fitness oferă: piscină infinity de dimensiuni olimpice cu hidromasaj cu o adâncime de 2,4 m și teren de tenis.

Pentru îndrăgostiții de ciclism, hotelul reprezintă un punct de pornire excelent către “poalele” Carpaților pentru ca mai apoi aceștia “să se piardă” printre faimoasele podgorii ale regiunii Dealu Mare.

La încheierea unui antrenament intens în centrul de fitness sau a unei plimbări cu bicicleta printre frumoasele coline ce se află în preajma hotelului, vă puteți relaxa în zona spa, care încorporează saunele cu aburi îmbietori, hamam-ul cu design delicat și detalii subtile, jacuzz-urile calmante, iluminate ambiental, salina artificială cu sare de Himalaya.
Hamam-ul și salina sunt elemente cu adevărat deosebite, în special salina, fiind unica salină din țară aflată în cadrul unui complex hotelier.Alaturi de facilitățile spa de calitate, hotelul pune la dispoziția clienților o gamă variată de tratamente spa și o echipă de profesioniști pregătită să vă îndrume în alegerea celor mai potrivite terapii, de la simple masaje ale scalpului până la masajul cu roci vulcanice, împachetări cu ciocolată sau ritualul hamam.Serile le puteți petrece în incita complexului hotelier, bucurându-vă de restaurantul foarte apreciat, al cărui meniu împletește preparatele tradiționale românești, cu cele exotice, oferind, în acelasi timp, opțiuni sanatoase. De asemenea, muzica live vă va acompania șederea ca și alte activități de recreere, precum bowling-ul sau billiard-ul, care vă vor destinde.În cazul în care optați să petreceți orele serii în afara locației, în zonă există și alte restaurante și activități, variind de la bucătăria tradițională românescă, Casa Seciu (15 minute distanță de condus), la bucătăria internațională și vinuri fine, printre vii, Casa Timiș (20 de minute de condus) sau degustări de vinuri la podgoriile din zonă ori mai departe, cum ar fi LacertA Winery (40 de minute de condus), sau pur si simplu o diversitate de resturante în Ploiești (10 minute de condus).

Indiferent dacă sunteți un cuplu, o familie, un grup de persoane sau organizați un eveniment corporate, hotelul dispunând de săli de conferințe și evenimente, Sky Blue Hotel & Spa oferă un refugiu excelent pentru cei care caută o evadare rapidă, dar fit, din tumultul metropolei.

Combinați ceea ce Sky Blue Hotel & Spa oferă pasionatului de fitness cu câteva activități sănătoase și relaxante, în cadrul oferit de frumusețile naturale ale celei mai bune regiuni viticole din România, și veți reveni la rutina cotidiană simțind că ați revenit dintr-o călătorie îndepărtată, într-o altă lume.Frumusețea și diferența constau în faptul că veți fi călătorit un timp scurt pentru a ajunge la Sky Blue Hotel & Spa și ați achitat un preț rezonabil pentru o experiență de fitness, sănătate și wellness de cinci stele.