Acasa Interviuri Femei care inspiră – Nico Matei
InterviuriRevista

Femei care inspiră – Nico Matei

Nico Matei

Interviu cu Nico Matei, un talent înnăscut și o sursă inepuizabilă de inspirație

Nico Matei, recunoscută ca fiind una dintre vocile de referință ale României, este o femeie cu un ritm alert de viață – evenimente, concerte, emisiuni TV și emisiuni radio, viață de familie și viață socială, care îmbină cu brio toate aceste aspecte în ceea ce definește ca fiind propriul lifestyle.

Femeia Nico Matei reprezintă o sursă de inspirație pentru noi, femeile, indiferent de vârsta noastră, prin vocea sa impresionantă, cariera consacrată și personalitatea frumos conturată.

Dacă ar fi să numești ceva definitoriu despre tine, care ar fi acest lucru?

Definitoriu despre mine este faptul că sunt prea exigentă cu mine însămi, dar și cu persoanele pe care le iubesc.

La ora actuală, timpul, pe care, din păcate, nu-l putem dilata, reprezintă un impediment în a desfășura/realiza tot ce ne propunem. Cum reușești să menții un echilibru între viața profesională și viața privată, respectiv cea socială?

Îmi dau silința, însă nu știu dacă reușesc întotdeauna … încă lucrez la acest aspect.

Cum ai descoperit care îți este vocația în această lume?

Momentul când am realizat că nu pot trăi fără să cânt. Muzica îmi definește viața.

Există un moment sau un eveniment care ți-a schimbat radical modul în care percepi lumea?

Ce poate fi mai frumos pentru o femeie decât a privi viața prin ochii propriului copil. Deci, momentul când am devenit mamă. Percepția mea asupra vieții s-a schimbat complet.

Nico Matei cu o racheta de tenis in mana

Ce sfat i-ai da “tinerei Nico Matei”, la 20 sau 30 de ani, pentru a-și păstra alura tinerească și sănătatea?

I-aș spune să acorde mai multă atenție propriei persoane. Să-și aloce mai mult timp propriilor doleanțe și nevoi. Fiind tu bine cu tine, poți oferi și celorlalți din entuziasmul tău.

Care sunt ritualurile de înfrumusețare, și nu doar, pe care le respecți pentru a-ți conferi starea de bine (wellness)?

Sauna, tratamentele cosmetice faciale și masajul de relaxare sunt obiceiuri săptămânale. De asemenea, de două ori pe săptămână, merg la sala de sport. Aerobicul mă destinde și-mi conferă un tonus pozitiv pentru zilele următoare.

Se militează tot mai mult pentru “protejarea mediului”. Ți-ar plăcea să fii implicată într-un proiect de acest gen? Care ar fi contribuția ta în cadrul unui astfel de proiect?

Bineînțeles că mi-aș dori să mă implic în orice proiect care susține “protejarea mediului”, iar contribuția mea ar varia și ar fi gândită în funcție de tipul proiectului respectiv.

Nico Matei înseamnă voce, carieră, personalitate, experiență de viață, inspirație pentru multe femei. Ce îndemn ai avea pentru cineva care dorește “să-ți calce pe urme”?

I-aș recomanda să se înarmeze cu multă putere de muncă. Să fie pregatită să facă multe sacrificii, pe care, mai mult ca sigur, nu le-ar face dacă și-ar alege un alt domeniu de activitate și, nu în ultimul rând, să creadă în visul ei.

Care este melodia sau albumul cu o mare însemnătate pentru tine?

Abumul care are o semnificație aparte pentru mine este cel de debut, din anul 2003, intitulat “Gând pentru ei”.

Luând în considerare faptul că ai un program extrem de aglomerat care presupune, în mare parte, o conduită ireproșabilă, dar și un cod vestimentar care presupune stat în picioare pe tocuri, în același timp fiind binecunoscut faptul că acestea pun presiune pe zona lombară și conduc la deteriorarea posturii corpului, cum îți detensionezi/relaxezi musculatura ?

“Apelez” la Freestyler cât de des îmi permite timpul, deoarece, cu ajutorul corzilor elastice care au intensități diferite, îmi corectez postura și îmi întăresc corpul. Este un exercițiu cardio aerobic, dar și de tonifiere, în același timp.

Din cauza lipsei de timp, cu Freestyler în doar 30 de minute îmi antrenez corect întregul corp și îmi mențin sănătatea fizică, dar și mentală. Freestyler îmi conferă acea stare de bine, prin intermediul instructorului care mă motivează și, de asemenea, datorită atmosferei create și muzicii de calitate, element care are un impact major asupra psihicului.

Exercitii cu corzi elastice in modul rezistenta – tonifierea corpului cu corzile elastice, de diferite intensitati, prin corelarea acestora cu membrele

Nico Matei exercitii cu benzi elastice

Nico Matei exercitii cu benzi elastice

Freestyler Super Toning

Freestyler Super Toning este o clasă unică datorită plăcii și a corzilor elastic utilizate.

Freestyler Super Toning este preferată de cei mai mulți dintre cei care o încearcă. Este un antrenament distractiv, care te provoacă de fiecare dată dat fiind faptul că putem conferi un plus de dificultate, adăugând corzilor un nivel de intensitate mereu superior celui anterior. Exercițiile fizice de bază pe care le executăm cu ajutorul plăcii Freestyler, și a acestor corzi minunate, devin mult mai intense dublate fiind de o respirație corectă. Putem lucra în toate planurile fizice și pe axele corpului nostru, mișcările fiind executate la 360°.

Freestyler este un antrenament cardio și de tonifiere, în același timp, aducând beneficii multiple pentru fizic: eliminarea toxinelor, dezvoltarea sistemului cardio-respirator, îmbunătățirea sistemului articular, muscular și osos, crește flexibilitatea musculară, mobilitatea articulațiilor, coordonarea, echilibrul și stabilitatea.

Se pot efectua și exerciții de postură cu ajutorul plăcii Freestyler de tip Pilates, cât și alte tipuri de exerciții cum ar fi: Latino Dance, Functional sau Dance.

Copiii care au peste 10 ani pot veni la o clasă expres de 30 min pentru a simți toate beneficiile mai sus amintite.

Este o metodă bună pentru studiourile și sălile de sport din România, conferind un plus de noutate în bussines-ul lor. Acest plus de noutate se datorează și sistemului unic pentru parteneri grație francizei ca sistem unic.

Nico Matei exercitii cu benzi elastice

Nico Matei exercitii cu benzi elastice

Pentru detalii, contactați reprezentantul companiei din România:

Nicoleta Mocanu – Fitness Nico Ploiești / +40(763)764589

Nicoleta Mocanu

Președinte – Asociația Sportivă ”Întoarce-te la Sport” Instructor aerobic fitness Instructor internațional Nirvana Fitness Master Trainer Freestyler Leader Laughter Yoga

 

Vezi mai jos materialul din timpul shooting-ului realizat împreuna cu Nico Matei

 

Scris de
Mihaela Fitzpatrick

Mihaela Fitzpatrick este Directorul și Fondatorul FormaSheFitness, unde supervizează afacerea și brandul pe întregul spectru de platforme online, digitale și print. Cu o experiență de peste 10 ani în industria wellness-ului, Mihaela se dedică scrierii, editării de conținut, gestionării proiectelor online și dezvoltării strategiilor de social media. Este absolventă a European School of Economics din Londra, unde a finalizat un program postuniversitar în Event Management, și, totodată, absolventă a Universității Româno-Americană, unde a absolvit un Master în Administrarea Afacerilor în Turism, precum, a obținut și o licență în Drept. Mihaela este responsabilă de gestionarea tuturor activităților corelate cu FormaSheFitness, inclusiv: Redactarea, editarea și publicarea conținutului aferent revistelor tipărite și online, bannerelor și videoclipurilor. Organizarea de evenimente, planificare și prezentări, inclusiv călătorii în diverse orașe și locații pentru evenimente, crearea de rețele și dezvoltarea oportunităților de afaceri. Organizarea și gestionarea tuturor filmărilor și shooting-urilor, selectarea locațiilor, crearea conceptelor, alcătuirea echipei, supravegherea filmărilor, shooting-urilor, selectarea și editarea conținutului pentru revista hard print și online, ori pentru contentul online. În momentele în care nu este implicată în munca dificilă de construire a afacerii, de gestionare și generare de idei noi pentru FormaSheFitness, Mihaela explorează lumea, călătorește alături de Shiba Inu-ul său, “Foxy”, și “așterne pe tastatură” experiențele dedicate călătoriilor fit și excursiilor prietenoase cu animalele de companie. Mihaela are un stil de viată activ și iubește activitatea fizică sub toate formele sale – exerciții fizice, inclusiv antrenamentele la domiciliu, în sală și în mijlocul naturii. Crede cu tărie, că sănătatea și fitness-ul ar trebui să fie o plăcere și susține importanța de a nu fi, doar, în formă și sănătoși, ci, și de a evidenția acest aspect. Site-ul FormaSheFitness, revista și magazinul online au fost create pentru femeile moderne și active, care apreciază sănătatea fizică și mintală, fitness-ul, frumusețea, sportul, moda în fitness și călătoriile sănătoase.

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Categorii

legume proaspete pe fundal colorat
Alimentatie37
troller de calatorie pe fundal colorat
Calatorie Fit9
catel fericit pe fundal colorat
Calatorie Pet Friendly1
produse de infrumusetare pe fundal colorat
Infrumusetare26
Interviuri20
Lifestyle15
set antrenament pe fundal colorat
Miscare25
carte deschisa pe fundal negru
Revista96
sosete de copil agatate pe o sfoara, pe fundal violet
Sarcina Fit si Mame Fit24
metru de masurare pe fundal colorat
Slabit19
obiecte de plaja pe fundal colorat
Wellness78
set de antrenament yoga pe fundal colorat
Yoga & Pilates9

Articole asemanatoare

5 lucruri pe care le cauta calatoarele in aventurile lor
Revista

5 lucruri pe care le caută femeile în călătoriile lor

În călătoriile lor, femeile caută experiențe care să le îmbogățească viața și...

RevistaYoga & Pilates

Pilates – Antrenament Eficient în 15 Minute

Cu siguranță ai auzit despre Pilates și beneficiile sale asupra sănătății și...

Sănătatea prin mișcare în rândul copiilor
Revista

Sănătatea prin mișcare în rândul copiilor

Timpul Actual și Importanța Yoga pentru Copii Vremurile actuale sunt diferite, interesante...

Psihicul și fizicul - antrenate în tandem
Revista

Psihicul și fizicul – antrenate în tandem

Avantajele sportului asupra psihicului și fizicului văzute prin ochii practicanților Sportul, sub...