Un bărbat într-o lume a femeilor - Howard Dell "..."

Un bărbat într-o lume a femeilor - Howard Dell "..."

Antrenament acasă - Wayflex


Ești cunoscut ca fiind fost campion olimpic, sportiv de performanță, actor, cântăreț, speaker motivațional și, nu în ultimul rând, antrenor al unora dintre cei mai mari sportivi de performanță. Lasând la o parte toate aceste titluri onorante, cine este, de fapt, Howard Dell și care ar fi cea mai potrivită descriere a ta?  

Aș spune că sunt un băiat crescut într-o fermă din Canada, care și-a urmat cu pasiune visurile, dând naștere la speranță acolo unde aceasta nu se întrezărea, care își împărtășește experiențele de viață pentru a-i ajuta pe ceilalți să-și realizeze visurile.   

Care este cea mai mare realizare a vieții tale de până acum?

Ei bine, asta este o întrebare dificilă. Din punct de vedere al stării fizice, emoționale și mentale, realizarea cea mai mare a fost să supraviețuiesc unei boli hepatice în stadiu terminal, prin efectuarea unui transplant de ficat acum opt ani. Orice altceva pălește în comparație cu darul neprețuit al vieții. 

Ce înseamnă pentru tine conceptele de ”fitness” și ”wellness”?

Conceptele de ”fitness” și ”wellness” sunt foarte importante pentru mine. Dintotdeauna au fost, însă le-am abordat ca fiind unealta de bază în inițierea unei activități sportive competiționale. Astfel că ele reprezintă o fundație solidă pentru o bună stare de sănătate și o activitate competițională atât de importantă pentru mine.  

Ai vreo rutină de antrenament favorită sau vreun stil de antrenament pe care îl preferi?

Antrenamentul meu favorit a fost întotdeauna cel destinat performanței de top în ceea ce înseamnă activitatea sportivă profesionistă. Acest lucru presupune alergări pe pistă și o activitate susținută în sală, cu greutăți. Întotdeauna mi-a plăcut munca intensivă de antrenare a corpului.

Ce sfat i-ai da unei femei ocupate care ezită să își formeze o rutină de fitness, dar care este totuși preocupată de sănătatea ei și nu numai?

Aș începe prin a-i spune că înaintarea în vârsta face lucrurile mai complicate. Cu toții vrem să aratăm bine și să fim sănătoși, dar trebuie să începem de undeva. ”Într-un an de aici încolo îți vei fi dorit să începi astăzi”. Astfel, recomand să începeți cu maximum 2-3 exerciții. Faceți din ele o rutină. Pe măsură ce trece timpul ele devin 4-5 exerciții pe care le faceți combinate, timp de 15-30 de minute, o dată pe zi, acesta fiind, de fapt, drumul către aspectul frumos al corpului pe care vi-l doriți.  

Ce exerciții sau tip de antrenament recomanzi femeilor cu un program încărcat? 

Ei bine, iubesc WAYFLEX pentru multiplele opțiuni în ceea ce privește exercițiile pe care le poți face. Acest aspect pare să fie ceea ce își dorește marea majoritate a oamenilor în ziua de astăzi. Nu sunt mereu de acord cu principiul de ”m-am plictisit”, dar cu WAYFLEX merg la sigur în ceea ce privește eficiența combinației de exerciții care se bazează pe un echipament universal.  Cu WAYFLEX, recomand folosirea unei combinații de exerciții care presupun suspendare în aer, pe acestea le-am denumit ”exerciții statice” în combinații cu exerciții WAYFLEX dinamice. Cele mai bune elemente ale celor două tipuri de exerciții, combinate într-un singur dispozitiv. Cu WAYFLEX putem face exerciții destinate abdomenului, picioarelor, umerilor, spatelui și mușchilor fesieri într-o manieră accesibilă. Tot ce trebuie să faceți pentru a descoperi magia WAYFLEX este să achiziționați un dispozitiv.

Care sunt avantajele rutinei WAYFLEX?

WAYFLEX este un dispozitiv portabil, care se poate atașa la orice. Poate fi folosit în starea de suspensie sau în modul WAYFLEX, acoperind astfel necesarul pentru o varietate de exerciții statice sau dinamice, după cum am indicat anterior. Puteți achiziționa produsul fără a avea dubii. Nu contează ce grupă de mușchi vreți să lucrați, puteți utiliza diferite tipuri de tensiuni pentru începători sau avansați. Acesta este motivul principal pentru care îmi place acest dispozitiv. Încă de la început nu am fost un fan al TRX, așa că descoperirea WAYFLEX m-a făcut să realizez că acest dispozitiv este ideal pentru ceea ce înseamnă antrenamentul bazat pe exerciții de suspensie. 

Varietatea exercitiilor executate cu Wayflex este impresionanta. 

 

Jack Knife

SquatPlank Extension

Lat Pull DownStanding Twist